ADDED VALUE FROM THE BEGINNING

Vanaf dag één bieden wij een toegevoegde waarde voor uw organisatie door onze frisse kijk, gekoppeld aan een schat aan ervaring.

Kenmerkend voor ons is

1 %
Luisteren
1 %
Eigenwijs
1 %
toewijding

Kant en klare Comfort concepten

Vandaag de dag, ongeacht de leeftijd, hebben veel mensen de behoefte om met behulp van diverse comfortdiensten hun levenskwaliteit te verhogen. Of het nu gaat om hun work/life balance te optimaliseren of voldoen aan een zorgbehoefte.

Comfort Service helpt je een keuze maken tussen honderden aanbieders en geeft je de garantie op de beste kwaliteit tegen een correcte prijs. Belangrijk: je betaalt uitsluitend voor wat je effectief gebruikt.

comfort service bestaat uit:
  • Comfort at Home
  • Comfort at Work

Consultancy

Kan je organisatie wel een frisse aanpak van ons gebruiken? Door middel van een breed scala aan diensten helpen we jouw organisatie haar doelstellingen te bereiken! 

Geen uitdaging is ons te groot!

Leer meer over comfort service

  • Langer zelfstandig wonen
  • Minder druk op mantelzorgers
  • Alleen betalen voor wat gebruikt wordt
  • Volledig op maat
Persoonlijk contact

Altijd 1 centraal aanspreekpunt

Één vast aanspreekpunt voor alle vragen: of het nu gaat om een verwarming die hinderlijke geluiden maakt of het verzetten van de klok op de oven. Bewoners kunnen altijd iemand bereiken voor ogenschijnlijk kleine, maar toch soms erg belangrijke vragen. 

Ook kunnen we de bewoners helpen en ondersteunen bij of het bestellen en opvolgen van facultatieve diensten. 

Diensten op maat en op aanvraag.

Onze klanten kunnen zelf hun dienstenpakket samenstellen uit een uitgebreid aanbod van kwaliteitsdiensten. Indien gewenst kunnen wij hen hierin ook ondersteunen.

Levering zoals afgesproken.

De dienst wordt geleverd zoals overeengekomen en wordt uitgevoerd door betrouwbare leveranciers. De dienstencoördinator volgt de kwaliteit op, zodat je altijd ontvangt wat je wenst.

Bestellen van diensten.

Eenvoudig te bestellen via de app, telefonisch of bij de dienstencoördinator op de site. Door enkele vragen te beantwoorden krijg je precies wat je wil!

Verzamelfactuur.

De facturen van de leveranciers worden door ons nagekeken en daarna samengevoegd tot één overzichtelijke verzamelfactuur. Zo hoeft de gebruiker maar één betaling uit te voeren.

Wil je meer weten over Comfort At Home of Comfort At Work? We zullen je met veel plezier informeren over onze dienstverlening. 

Ervaar wat onze toegewijde consultancy
je organisatie oplevert

Bouw- en projectbegeleiding

Laat je begeleiden bij de voorbereiding van je bouwprojecten, samen met jou ontwikkelen wij een optimaal bouwconcept dat ook organisatorisch en financieel haalbaar is en bovendien toekomstgericht

Advies

Wil je zeker zijn dat er een meetbaar resultaat wordt geboekt, dan is het interessant om iemand die niet in bepaalde structuren en patronen vastzit, mee te laten nadenken. Een adviseur kan helpen bij het nemen van moeilijke beslissingen.

Opleiding en training

Leer van de best practices van andere zorgconcepten via kant en klare hands-on opleidings trajecten en trainingen.

Interim management

Het gericht inzetten van een interim manager kan helpen je problemen op te lossen of je strategie te realiseren. Soms is het noodzakelijk een cruciale vacature tijdelijk te vervullen.

Rendementsverbetering

Veel ondernemers zijn vaak zo druk bezig met de dagelijkse beslommeringen van hun bedrijf dat zij evidente besparingen of efficiency verbeteringen over het hoofd zien. Onze onafhankelijke, frisse blik kan leiden tot een tastbaar hoger rendement in uw organisatie

Van erkende naar niet erkende appartementen

Door alle diensten facultatief aan te bieden, zodat enkel betaald wordt bij gebruik, zakt de dagprijs en verhogen de verhuurkansen van het appartement. Wij begeleiden dit project en geven advies bij elke stap.

Overtuigd?

Of heb je nog meer vragen?
Contacteer ons om verder over onze diensten te praten!

Laat ons contact met jou op nemen
Neem contact met ons op

+32 14  51 85 83

Info@novac.be